This is default featured slide 1 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

This is default featured slide 2 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

This is default featured slide 3 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

This is default featured slide 4 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

This is default featured slide 5 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

 

Mirësevini në Air Cargo Service.

Air Cargo Service sh.p.k., me NUIS K41504048F, është krijuar në vitin 2004 dhe është e licensuar nga AKEP për ushtrimin e aktivitetit në Shërbimin Postar me nr: 2015-APSHP-0067.

Aktualisht, është shoqëri private me kapital tërësisht shqiptar në sektorin CEP (courier, express, parcel services/ shërbime korier, ekspres dhe pakove) me eksperiencë të suksesshme mbi 10- vjeçare në tregun shqiptar.

Air Albanian Cargo Service shpk zgjeron aktivitetin e kompanise ne duke rritur gamen e sherbimeve per klientet e saj, duke ofruar sherbimin e Cargos Ajrore me ane te kompanise prestigjioze Lufthansa Cargo per dergesa ne te gjithe boten me cmime konkuruese dhe siguri te larte. Lufthansa Cargo fokusohet në transportin airport-to-airport, duke shërbyer një rrjet prej më shumë se 300 destinacione në mbi 100 shtete. Sherbimi ofrohet nga flota e Lufthansa dhe Austrian Airlines si dhe me një mbeshtetje te gjerë transporti rrugor.