RRJETI ME I MADH NDERMJET KOMPANIVE TE SHERBIMIT KORRIER NE SHQIPERI Me mbi 100 zyra ku Albanian Cargo mund t’ju ofroje sherbimet e saja ne te gjitha qytetet dhe qendrat e medha rurale ne te gjithe territorin e Shqiperise.