Kontakto

Zyrat Qendrore

Adresa:: Rr. “ Dritan Hoxha”, Pallatet Hawai, Kulla II, Kati pare, Nr 1025, Laprake

Tel: +355 4 2410720
Cel: +355 67 202 9930

Email: [email protected]

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:

Tel: +355 4 2410720
Cel: +355 67 202 9930 /