SHËRBIME POSTARE TË LIDHURA ME PAGESA

 • Shërbim Postar Ekspres me kundër-pagesë. ACS garanton komoditet, shpërndarje të shpejtë të dergesës, arkëtim të pagesës në kohe reale dhe siguri të mallit tuaj.
 • Shërbim Postar Ekspres me pagesë-marrësi.

Informacion për kryerjen e shërbimit

 • Pakot merren në dorëzim në ambientet tuaja nga korieri dy herë në ditë, përcaktuar në marrëveshje
 • Klienti plotëson Formularin Shoqërues ACS të pakos si dhe Manifestin Shoqërues, e cila përmban të gjitha elementët e nevojshëm.
 • Ngarkimi realizohet në praninë dhe mbikqyrjen e korierit ACS dhe magazinierit të Klientit. Pas procesit të ngarkimit palët firmosin dokumentat e shoqërimit.
 • Pas procesit të Përpunimit në ambientet e ACS, dërgesa nisen për shpërndarje sipas destinacion-it/eve përkatëse sipas të dhënave të Klientit.
 • Përfaqësuesi (agjent) i ACS kontakton me telefon Pritësin e pakos për të konfirmuar dorëzimin e pakos.
 • Pas dorëzimit të pakos në destinacion regjistrohen të dhënat në programin operacional të AC (postës).
 • Në fund të çdo procesi realizohet dhe mbyllja financiare e dërgës.
 • ACS dërgon faturën mujore pas konfirmimit elektronik Klientit.
 • Pagesa mund të bëhet në cash, cek ose transfertë bankare.
 • Zyrat ACS janë të hapura nga ora 09.00 deri 19.30. Nese ju keni nevojë për shërbime speciale korier ekspres, jeni të lutur të kontaktoni personat drejtues në cel.+355664000660 dhe/ose në recepsion +355(4)2410720 , +355(4)2410 721 , +355(4)2410722.
 • ACS ofron Shërbimin Postar Ekspress “ACS Door-to-Door”, i cili mundëson marrjen, dërgimin dhe dorëzimin e letrave edhe dokumentave nga vendodhja e dëguesit në vendodhjen e marrësit në të gjithë Shqipërinë. Ky shërbim përfshin dhe ruajtjen e paketimin e dërgesës.
 • Koha limit e tërheqjes (apo marrjen në dorëzim) së dërgesave brenda qytetit dhe dorëzimi në të njëjtën ditë është 12:30
 • Koha për tërheqjen brenda vendit deri në fund të ditës.
 • Në çmim është i përfshirë “Sigurimi ndaj humbjes ose dëmtimit” nga momenti që ngarkesa është marrë në dorëzim nga ACS.
 • Shpërndarja realizohet jo më shumë se 24 orë për Tiranën dhe 48 Orë për Rrethet e tjera.

Lista e Pikave AC në Rrjetin Union Net, ku Mundësohet Shërbimi Postar i Lidhur me Pagesat

Nr. Emri i Agjencisë Qyteti Adresa

1

Stafa Union Elbasan Rr. e re e trenit, Lgj. Sul Papri, P.138, pranë Postës Shqiptare.

2

Union Pogradec sh.p.k. Pogradec Rr. R. Collaku

3

Real Union sh.p.k. Lezhë L. Besëlidhja, Nr. 48

4

Prrenjasi Union Sh.p.k. Prrenjas Rr. Tregut

5

Kastriot Zajsi Laç Pranë unazës Lac

6

Mero sh.p.k. Bilisht Bilisht

7

Agimi 98 sh.p.k. Fier Te autobuzat Fier

8

Aurora sh.p.k. Rrogozhinë Rrogozhinë

9

UNION DANA SHPK Cërrik Qendër Cerik

10

BURREL Burrel dhe Klos Qendër Burrel

11

LIKA AGENCY SHPK Peqin Rr. Kryesore, Lagja Çezmë

12

Union Ballsh sh.p.k. Ballsh Lgj. 8 Shkurti

13

Union B sh.p.k. Berat Lgj. Mangalem

14

Luma 2001 sh.p.k. Kukës Sheshi Skenderbej

15

Kruja Union sh.p.k. Krujë Qendër Krujë

16

Saranda Union sh.p.k. Sarandë Rr. Lefter Talo, prapa Bashkisë

17

Unisix 2 Korçë pranë Union Bank

18

Union B sh.p.k. Kuçovë Lgj. “Llukan Prifti”, përballë A

19

Bardhi Travel Kavajë Lgj.4, ish-gjykata, Kavajë

20

Union Permet shpk Përmet Pranë Gjykatës

21

Luma 2001 sh.p.k. Has Qendër Has

22

Unior sh.p.k. Ersekë Qendër Ersekë

23

Begeja 1900 sh.p.k. Pukë Hotel Turizmi

24

Patosi Union sh.p.k. Patos Përballë Bashkisë

25

Arjan Hasani & Anila Hasani Poliçan dhe Skrapar Qendër Poliçan

26

Shijak 2000 Sh.p.k. Shijak Qendër Shijak

27

NITARLAJ SH.P.K Bajram Curri Lgj. Dardania, P.83/5

28

Liad sh.p.k. Vlorë Blv. Vlorë – Skelë, pranë Teatrit

29

Teuta Office sh.p.k. Durrës Blv. Dëshmorët, P. 411

30

Kosturi sh.p.k. Gramsh Supermarket “Kosturi”

31

Tepelena Union sh.p.k. Tepelenë Qendër Tepelenë

32

Popaj Klodjano sh.p.k BAJZE Bajzë, Malësi e Madhe

33

Grand Union sh.p.k. Divjakë Rruga Kryesore

34

Mondi-05 Sh.p.k. Sukth Sukth

35

Lino sh.p.k. Shkodër Lgj. “Perlat Rexhepi”, Rr. Br

36

Bushati Union sh.p.k. Bushat Bushat

37

Genci Dervishi Çermë Çermë

38

Jon Impex sh.p.k. Himarë Himarë

39

Marsilda shpk Orikum Orikum

40

Suzana Çifligu Ura Vajgurore Ura Vajgurore

41

QENDER MAMINAS Maminas Qendër Maminas

42

QENDER MANZA Manza Qendër Manza

43

Dibra Union sh.p.k. Peshkopi Blv. Elez Isufi

44

Lapraka Union sh.p.k. Fushe Krujë Rruga Kryesore

45

FA Sh.p.k. Gjirokaster Lgj. “18 Shtatori”, (rr. kryesore) 2

46

Dodona Sh.p.k. Vau i Dejës Vau i Dejës

47

NOVOSELE Novoselë Novoselë

48

Marsilda Sh.p.k. Memaliaj Memaliaj

49

Bushi Expres sh.p.k Librazhd Blv.Gjergj Golemi, Librazhd

50

Grand Union Lushnje Lushnjë Lgj. “Loni Dhamo”, ish-Posta, Lushnjë

51

KADURTEX SHPK Bulqizë Lgj. “Minatori”, pranë kinoteatrit, Bulqizë

52

Dushaj Koplik Koplik Qendër Koplik.