Zyrat Qendrore

Adresa:: Rr. “Dritan Hoxha”, Nd. 22, Tirana, Albania
(Perballe P. te Sportit “Asllan Rusi”)

Tel: +355 4 2410720
Cel:+355 67 400 0660 / +355 67 200 0660

Email: cargoair@albaniancargo.al

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:

Telefon: +355 42410720 / 42410721 / 42410722 / 42410723