Albanian Courier: Shërbime Cargo Albanian Courier zgjeron aktivitetin e kompanise duke rritur gamen e sherbimeve per klientet e saj, duke ofruar sherbimin e Cargos Ajrore nëpëmjet Lufthansa Cargo dhe Pegasus Cargo per dergesa ne te gjithe boten me cmime konkuruese dhe siguri te larte. Cargo fokusohet në transportin airport-to-airport, duke shërbyer një rrjet prej më shumë se 300 destinacione në mbi 100 shtete dhe me një mbeshtetje te gjerë transporti rrugor. Ne ofrojme zgjidhje logjistike per ngarkesa te ndryshme si, produket farmaceutike, ushqime, kartemonedha, pako, transport kafshesh, makinerite e renda te punes, etj.

Cargo Agent

Tel: +355 4 2410720 / 721

Email: [email protected]